Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informacije iz splošnega dela Razpisa za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/24 so objavljene tukaj.

Razpisne informacije študijskih programov Univerze v Ljubljani Fakultete za šport za vpis v študijsko leto 2023/24 so objavljene tukaj.

Število razpisanih mest za vpis na 2. stopnjo v študijskem letu 2023/24 je objavljeno tukaj.

Pravila za dodelitev statusa kandidata s posebnimi potrebami (PP) in statusa kandidata s posebnim statusom (PS) v prijavno-sprejemnem postopku za vpis na 2. stopnjo so objavljena tukaj.

 

Prijava za slovenske državljane in državljane držav članic Evropske unije:

Kandidati za vpis se morajo najkasneje do 1. 9. 2023 prijaviti za vpis preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev oddajo v spletni portal eVŠ ob prijavi ali naknadno, najkasneje do 13. septembra 2023. Če bodo po končanem prvem prijavnem roku ostala nezasedena vpisna mesta, bo razpisan drugi prijavni rok. V drugem prijavnem roku se lahko prijavijo kandidati, ki se niso prijavili v prvem prijavnem roku, kandidati, ki se niso uvrstili v nobenega od v prvi prijavi naštetih študijskih programov ter kandidati, ki se niso vpisali v študijski program, v katerega so bili sprejeti v prvem prijavnem roku. Rok za oddajo dokazil v drugem prijavnem roku je enak roku za oddajo prijave v drugem prijavnem roku.

Rok za oddajo dokazil v primeru prošnje za dodelitev statusa kandidata s PP ali PS: ob prijavi ali najkasneje do 1. 9. 2023.

 

Prijava za Slovence brez slovenskega državljanstva in tuje državljane iz držav nečlanic Evropske unije:

Rok za oddajo elektronske prijave v eVŠ je 1. 7. 2023.

Dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev oddajo ob prijavi ali naknadno, najkasneje do  8. 7. 2023 v spletni portal eVŠ.

Rok za oddajo dokazil v primeru prošnje za dodelitev statusa kandidata s PP ali PS: ob prijavi ali najkasneje do 8. 7. 2023.