Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Univerzitetni plavalni center

bazen-kolaz 2

V sklopu Fakultete za šport Univerze v Ljubljani deluje pokrit 25 m plavalni bazen, ki nudi svojim uporabnikom najsodobnejšo tehnologijo obdelave bazenske vode. Uporabnikom zagotavlja plavanje in druge aktivnosti, tako rekoč brez neprijetnosti za oči, ušesa in dihala. Bazen je namenjen izobraževanju študentov, vadbi vrhunskih športnikov, rekreacijskemu plavanju, izvedbi športnih dni, preizkusov plavanja itd. Poleg tega nudi bogate možnosti organiziranega in neorganiziranega plavanja ter ukvarjanje z raznovrstnimi drugimi dejavnostmi kot so skakanje v vodo, prosto in avtonomno potapljanje, umetnostno plavanje, mini vaterpolo itd.

bazen-kolaz

Fakulteta za šport v Ljubljani, se nahaja sredi enega najlepših ljubljanskih športnih parkov Kodeljevo. S svojo ponudbo pokriti bazen idealno zaokrožuje ostale športno-rekreativne dejavnosti Fakultete za šport in športnega parka. To so tenis in košarka na prostem ter v dvoranah, fitnes, aerobika, veliki in mali nogomet, atletika, balinanje, tek in hojo po čudovitem parku.

Bazen-2

Kot del Športno-rekreativnega parka Kodeljevo je Fakulteta za šport povezana z avtobusi mestnega prometa. Če pa boste prišli z avtomobilom, bo med številnimi parkirnimi mesti zagotovo prostor tudi za vaše vozilo.


 

KONTAKT:

@: simon.kozamernik@fsp.uni-lj.si

t: 01/520 77 91 ali 01/520 77 92

Bazen-2020_2