Fakulteta za šport je Športni center ustanovila leta 2009 in vse od takrat skrbi za pestro ponudbo rekreativnih programov za otroke in odrasle v Ljubljani in njeni okolici.

POČITNICE NA FAKULTETI ZA ŠPORT:  Želite, da je vaš otrok v času počitnic športno dejaven? Tudi letos organiziramo celodnevno športno počitniško varstvo. Več o počitniških programih in plavalnih tečajih si lahko preberete v splošnih pogojih. Za rezervacijo termina pa nam pošljite izpolnjeno prijavnico. Skupine bodo organizirane z manjšim številom otrok z namenom upoštevanja priporočil NIJZ in v skladu z določbami Odloka Vlade RS o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti (Uradni list RS, št. 70/20).

počitnice na Fakulteti za šport 2020

Odprli smo tudi prijave za junijske in julijske popoldanske 6-urne intenzivne plavalne tečaje. Pričeli smo s prijavami za NOV 4. TERMIN. Pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto v plavalni skupini. Programe izvajamo v skladu z odredbo vlade Republike Slovenije in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Če potrebujete še kakšno dodatno informacijo ali pomoč, nam pišite na  ali pokličite na 041 334 421.

 

Drugi semester programov za otroke in odrasle traja od 1. februarja do 31. maja. Prijave potekajo celo leto preko spletne trgovineVadbe v dvorani lahko obiskujete tudi preko kuponov za enkratni obisk, ki jih kupite na recepciji velikega bazena znotraj Fakultete za šport. Prvi obisk vadbe je brezplačen.

Se vidimo v družbi športnikov na Fakulteti za šport!

logo_SC