Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Novi Visokošolski informacijski sistem (VIS)

Spoštovane študentke in študenti!

Nov sistem VIS je od ponedeljka, 3. 6. 2013, dostopen na povezavi https://visfsp.uni-lj.si

V sistem se prijavljate z enakimi vstopnimi podatki kot v starega.

 


Prevzem novih identitet

Novo uporabniško ime in geslo pridobite z aktivacijo vaše digitalne identitete na ID portalu, ki se nahaja na spletni strani https://id.uni-lj.si. Po kliku na to povezavo se vam bo morda pojavilo varnostno obvestilo glede certifikata, kot ga prikazuje spodnja slika. 

E-študentKliknite na srednjo možnost »Continue to this website (not recommended). Nato boste prišli na univerzitetni ID portal, kjer kliknete na gumb Digitalna identiteta / Prevzem identitete in izpolnite spletni obrazec. Pri vnosu imena in priimka uporabite šumnike, če jih imate, ne pretvarjajte č-ž-š-đ v c-z-s-d. Ime in priimek vtipkajte enako kot ju imate napisana v indeksu ali študentski izkaznici. Po kliku na gumb »Prevzem digitalne identitete« se vam bo izpisalo uporabniško ime, ki je sestavljeno v smislu ab1234@student.uni-lj.si.

S tem uporabniškim imenom in geslom (ki ste si ga določili sami) se lahko eno uro po prevzemu digitalne identitete (toliko časa rabi sistem, da se sinhronizira) prijavite v nov VIS, na novi povezavi https://visfsp.uni-lj.si

 

Morebitne težave s prevzemom identitete ali vstopom v  VIS lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki se tudi nahaja na ID portalu (gumb »Prijava napak«).

Prosimo vas, da v novem sistemu VIS pregledate vse podatke. V primeru nepravilnosti ali pomanjkljivosti takoj obvestite Študentski referat.