Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

ALPSKO SMUČANJE IN DESKANJE NA SNEGU 1 (A,B,izbirno) - SEZNAMI PO SKUPINAH (ŠV- 2. in 3. letnik, KIN in ŠT - izbirno; Rogla, 2015)

datum: 07.12.2014

kategorija: obvestila za študente

Na oglasni deski za alpsko smučanje so (na osnovi vaših prijav) objavljeni seznami skupin in zborno mesto na dan začetka tečajev, ki bodo potekali na Rogli. Prosimo, da na seznamih ob svojih imenih preverite termin in upoštevanje vaših zaznamkov glede bivanja in kart. Morebitne napake mi sporočite čim prej na blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si.

Spoštovani,

na oglasni deski za alpsko smučanje so na osnovi vaših prijav objavljeni seznami skupin in zborno mesto na dan začetka tečajev, ki bodo potekali na Rogli. Prosimo, da na seznamih ob svojih imenih še enkrat preverite termin in upoštevanje vaših zaznamkov glede bivanja in kart. Morebitne napake mi sporočite čim prej preko elektronske pošte blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si .
 
V primeru izrednih okoliščin vas bomo v zvezi s tečaji pravočasno obveščali preko intraneta. Prosim, da s prihodi na tečaj ne zamujate. Priporočamo vam, da na tečaj pridete oblečeni za na smučanje. Ob prihodu namreč ne bo časa za namestitev, saj bomo takoj po kratkem sestanku začeli z delom na snegu.
 
Menjave skupin še vedno niso mogoče, saj moramo upoštevati kompatibilnost s skupinami pri predmetu Nordijsko smučanje in Turno smučanje. 

Se vidimo na Rogli…

Lep pozdrav, dr. Blaž Lešnik