Fakulteta za šport

Z diplomo v roki pogumno v svet zaposlitve

Ljubljana

ZARADI PREMAJHNEGA ŠTEVILA PRIJAV JE DELAVNICA ODPOVEDANA!

 

Končno je diploma v vaših rokah! Kako in kam zdaj?!

Iskanje prve zaposlitve po diplomi ni »mačji kašelj«, zato vam ponujamo nekaj usmeritev, ki vam bodo pomagale pri hitrejšem in uspešnejšem iskanju prve zaposlitve.

Najdete jih na brezplačni delavnici za študentke in študente Fakultete za šport, Fakultete za arhitekturo in Fakultete za družbene vede  

 

Z diplomo v roki pogumno v svet zaposlitve  

Delavnico bo vodila Blanka Tacer
Kdaj:10. april 2013
Kje:Fakulteta za šport (Gortanova 22, sejna soba)
Ura:od 9.00 do 12.00

 

Na delavnico se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijave zbiramo do 8. 4. 2013. Prijavite se TUKAJ

Za dodatne informacije se obrnite na svojo karierno svetovalko Barbaro Spreizer oz. na e-mail naslov: .  

 

Delavnica je namenjena samo študentkam/študentom z veljavnim študentskim statusom. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice/seminarja.

S prijavo na dogodek dovoljujete fotografiranje in snemanje ter objave na socialnih omrežjih na profilu ter za potrebe promocije storitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

V kolikor se delavnice, na katero ste se prijavili, ne boste udeležili, morate to pisno sporočiti vašemu kariernemu svetovalcu, vsaj 2 dni pred izvedbo dogodka. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da vam omejimo možnost sodelovanja na prihodnjih dogodkih v organizaciji KC UL.  

 

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa kariernih centrov UL

www.kc.uni-lj.si