RAZPIS USPOSABLJANJA ZA VADITELJE PILATESA

Prijavnica: Izpolnite prijavnico

podatki o udeležencu/udeleženki

stopnja izobrazbe

OznačiStopnjaPo dosedanjih programih:Po novih bolonjskih programihISCED
II.osnovna šola 2
III.nižje poklicne izobraževanje (2 letno) 3
IV.srednje poklicno izobraževanje (3 letno) 
V.gimnazijsko, srednje poklicno -tehniško izobraževanje, srednje tehniško oz. drugo strokovno izobraževanje 
VI/1.višješolski program (do 1994), višješolski strokovni program 5
VI/2.specializacija po višješolskem programu, visokošolski strokovni programivisokošolski strokovni in univerzitetni program (1. bol. st)
VII.specializacija po visokošolskem strokovnem programu, univerzitetni programmagisterij stroke (2. bol. st.)
VIII/1.specializacija po univerzitetnem programu, magisterij znanosti 6
VIII/2.doktorat znanostidoktorat znanosti (3. bol. st.)

status na trgu dela

Podatki o plačniku stroškov usposabljanja


:


2 - 7 =

Termini: 09.3.–11. 3. 2012 in 17.3.-18.3. 2012

Koordinator: dr. Maja Bučar Pajek, prof. šp. vzg.

Število razpisanih mest: 20

Število prostih mest: 20


Opis:

 

Gimnastična zveza Slovenije razpisuje tečaj za pridobitev naziva Vaditelj pilatesa, ki bo potekal v času vikendov (petek, sobota in nedelja) od  

                                         09.3.–11. 3. 2012 in 17.3.-18.3. 2012  

na Fakulteti za šport, Gortanova 22, 1000 Ljubljana in v Pilates centru Ljubljana, Wolfova 1, 1000 Ljubljana. Potekal bo pod vodstvom priznanih strokovnjakov iz posameznih področij Fakultete za šport in drugih strokovnih sodelavcev.  

Cena tečaja (kotizacija), v katero je že vključen DDV, znaša 480 € na osebo in zajema:  

ü udeležbo na tečaju, ü gradivo,

ü prvo opravljanje izpita,

ü izdajo diplome in ü licenco za opravljanje strokovnega dela v športu za leto, v katerem izpolni vse obveznosti iz naslova usposabljanja.  

Usposabljanje za naziv vaditelj pilatesa je namenjen vsem, ki želijo osvojiti osnovna teoretična in praktična znanja za učinkovito vodenje skupinske in individualne Pilates vadbe. Kandidati bodo spoznali pravilno tehniko in metodiko pilates vaj, načrtovanje vadbe pilates ter različne oblike in metode dela pri vadbi.  

Popusti: -      Kandidati, ki jih na usposabljanje prijavi društvo, včlanjeno v GZS imajo 10% popusta. Cena s popustom z vključenim DDV znaša 432 € na osebo.   -      Društva in organizacije, ki niso člani GZS, lahko pridobijo popust na število prijavljenih kandidatov in sicer za 5 in več prijavljenih oseb imajo 10% popusta. Cena s popustom z vključenim DDV znaša 432 € na osebo.  

Pogoji odstopa:

-      do 7 dni pred začetkom tečaja z 20% odbitkom kotizacije,

-      do 3 dni pred začetkom tečaja s 50% odbitkom kotizacije,

-      za odpoved na predzadnji in zadnji dan vplačanega zneska ne vračamo.   Za vsako nadaljnje opravljanje izpitov (drugi ali več pristopov na izpit) plača udeleženec tečaja 30 € z DDV na izpit.        

 

Pogoj za prijavo kandidata je: - 18 let in - končana najmanj srednja poklicna izobrazba. Na spletnih straneh Gimnastične zveze Slovenije in v prilogi boste našli prijavnico za tečaj in v kolikor se odločite, da se ga boste udeležili, vas prosimo, da vrnete izpolnjeno prijavnico najkasneje do četrtka, 1. marca 2012, na elektronski naslov gimnastika@siol.net

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski št. 01/256 66 22 ali na 040 256 661 (Urša Bavdek). Urnik usposabljanja vam bomo posredovali pred pričetkom usposabljanja, gradivo pa na samem usposabljanju.

Ker je število mest omejeno vas prosimo, da s prijavo pohitite! Usposabljanje bo z vsemi pooblastili Gimnastične zveze izvedla njena družba Gimnast d.o.o. Ta bo vsem prijavljenim izstavila predračun za plačilo kotizacije, ki jo boste morali poravnati do 2.3.2012. Račun vam bomo izstavili po opravljeni storitvi.

Koordinator usposabljanja je dr. Maja Bučar Pajek, prof. šp. vzg.   Gimnastična zveza Slovenije (GZS) je članica Olimpijskega komiteja Slovenije. Programi usposabljanja so potrjeni s strani Strokovnega sveta RS. GZS je  nosilka usposabljanja strokovnih kadrov za področje pilatesa. Po končanem usposabljanju prejmejo udeleženci diplomo, ki je osnova za pridobitev licence za prvo leto in je v Sloveniji uradni dokument, ki izkazuje naziv in stopnjo strokovne usposobljenosti na področju pilatesa. Skladno s programom usposabljanja je bil sprejet tudi sistem licenciranja kadrov. Usposobljeni kadri, ne glede na stopnjo, morajo imeti, za opravljanje dela na področju športa, veljavno licenco,  ki jo podaljšujejo z obveznim licenčnim seminarjem s strani GZS. Strokovni delavec pridobi za koledarsko leto, v katerem je izpolnil vse obveznosti iz naslova usposabljanja, avtomatično priznano licenco. Če je te obveznosti izpolnil v drugi polovici leta (septembra, oktobra, novembra ali decembra), se mu licenca avtomatično prizna tudi za drugo koledarsko leto. Veljavnost licence in usposobljenost se preverja tudi s strani Inšpektorata RS za šport.    

Športni pozdrav,                                                                   

 

Jernej Salecl    .                                               dr. Edvard Kolar          

  direktor Gimnast d.o.o                                 generalni direktor GZS    


Opombe:

RAZPIS

 

PRIJAVNICA