Športna vadba na Fakulteti za šport za otroke

datum: 22.05.2020

kategorija: Vadba

Mora vaš otrok trenutno zaradi izrednih razmer ostati doma, medtem ko morate vi v službo? Mi imamo rešitev za vas! Vašemu otroku želimo omogočiti razgiban šolski dan. V zadnjem šolskem mesecu vam ponujamo Športno vadbo na Fakulteti za šport, kjer bo vaš otrok športno dejaven in pripravljen na popoldansko opravljanje domačega dela za šolo.

Program Športne vadbe predstavlja prostočasno športno vzgojo, ki jo izvajajo izkušeni vaditelji – strokovno usposobljeni študenti Fakultete za šport, bodoči profesorji športne vzgoje s številnimi izkušnjami na področju dela z mladimi. Skupine bodo organizirane z manjšim številom otrok z namenom upoštevanja priporočila NIJZ in v skladu z določbami Odloka Vlade RS o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti (Uradni list RS, št. 70/20).

Vadba bo potekala od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00. V tem času imajo otroci zagotovljene tri obroke: zajtrk, kosilo in popoldansko malico. Vse podrobnosti o programu vadbe in splošne pogoje najdete v dokumentu SPLOŠNI POGOJI.

Vadba bo organizirana v treh terminih:

  1. termin: 1. 6. – 5. 6. 2020
  2. termin: 8. 6. – 12. 6. 2020
  3. termin: 15. 6. – 19. 6. 2020

 

Cena posameznega termina na otroka je 120,00 €, ob tem pa priznamo 10 % popusta na vsakega dodatnega družinskega člana.

Prijava na vadbo poteka preko prijavnice, ki jo najdete na povezavi:  PRIJAVNICA Če potrebujete pomoč pri prijavi, nas pokličite na 041 334 421 ali pišite na . Otroke lahko prijavite na več terminov. Prijave na posamezni termin pa potekajo do enega tedna pred izbranim terminom.

Namesto v osnovno šolo gremo na Fakulteto za šport!

Pridi z nami tudi ti!