Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Urnik in skupine za 1. letnike

datum: 30.09.2020

kategorija: obvestila za študente

Obvestilo

Novo vpisani študenti 1. letnikov prvostopenjskih študijskih programov Športna vzgoja, Športno treniranje in Kineziologija ste oz. boste informacije o poteku prvega študijskega dne prejeli na svoje e-naslove.

Tukaj objavljamo skupine za vaje in pojasnila v zvezi z urnikom:

Pojasnilo za branje urnika za 1. letnike: V spodnjih seznamih najprej poiščite svojo skupino za vaje (seznami so urejeni po vpisnih številkah, naraščajoče), nato poglejte urnik vaše skupine. Predavanja so skupna za ves letnik, vaje in seminarji  pa potekajo po skupinah. Pojasnilo v zvezi z IZBIRNIMI PREDMETI V URNIKU: Na urniku svoje skupine vidite obvezne predmete vašega letnika in programa ter vse druge izbirne predmete, med katerimi ste lahko izbirali. Upoštevajte: Hodite le k tistim izbirnim predmetom, ki ste jih izbrali (če ste pozabili kaj ste izbrali ob vpisu, preverite v  svojem indeksu v VIS-u)! Nekateri izbirni predmeti se bodo začeli izvajati šele v poletnem semestru, zato bodo na urniku šele od februarja naprej.

Pri pregledu urnika bodite pozorni tudi na zapis prostora, ki je lahko na fakulteti (izvedba neposredno na fakulteti) ali na daljavo (izvedba s pomočjo video-konference).

Poglejte si tudi Študijski koledar za 2020/20, ki opredeljuje začetek in konec semestrov, izpitna obdobja, dneve brez predavanj, praznike ...

Navodila o vstopu v e-Učilnico (Moodle), ki je uradni vir obveščanja o študijskem procesu na UL FŠ, boste dobili pri prvi uri vaj predmeta Informatika v športu v naslednjem tednu (na vajah obvezno potrebujete podatke o vaši digitalni identiteti - uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli pred vpisom).

 Skupine za vaje po študijskih programih (seznami so urejeni po vpisnih številkah, naraščajoče):

1. letnik Športna vzgoja

1. letnik Kineziologija

1. letnik Športno treniranje

 

Prijeten začetek študijske poti vam želimo!