Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

3P – pripravljeni na podjetniško pot? Zanimanje, veselje in strast na moji podjetniški poti

od 21.11.2023 do 21.11.2023

Ljubljana

Karierni centri Univerze v Ljubljani (KC UL) vabijo študentke in študente, alumne Univerze v Ljubljani in ostale zainteresirane na dogodek 3P – pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 21. novembra 2023, od 15.00 do 18.00 na Fakulteti za družbene vede UL (Velika predavalnica). Na dogodek ste lepo vabljeni vsi, ki vas zanima več o podjetništvu, iščete koristne informacije in spodbudo ali imate hobi ali idejo, ki bi ju lahko v prihodnje razvili v svojo podjetniško pot.

Dogodek 3P bo potekal v dveh delih; v prvem delu bodo z nami izjemne gostje, ki so se podale na svojo podjetniško pot, ki je zrastla iz njihovih zanimanj in strasti:

  • Ksenija Štibernik, magistrica prava, ustanoviteljica in direktorica zasebnega vrtca Kobacaj,
  • Klara Miklič, magistrica profesorica glasbene pedagogike, soustanoviteljica in vodja zasebne glasbene šole Tvoja glasba,
  • Laura Mlakar in Sara Tič, ustanoviteljici, BondBeyond, d.o.o. – TikTokable.

Moderator pogovora bo Jakob Gajšek, direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, ki bo z gostjami odkrival njihove poti od ideje do uresničitve, razloge za podjetniško pot, pomen strasti do dela, značilnosti in kompetence podjetnikov, uspehe in ovire, s katerimi se srečujejo podjetniki, in še mnogo drugega.

V drugem delu bomo izvedli delavnico ABC podjetništva, v kateri se bodo prepletale izkušnje in strokovno teoretično znanje. Špela Rozman Dolenc (Ljubljanski univerzitetni inkubator) bo delila izkušnje s področja podpore startapom in izpostavila ključne korake od iskrive ideje do vzpostavitve startaupa in vstopa na trg, Nejc Ekart (študent Ekonomske fakultete UL, soustanovitelj Adanta, d. o. o. – Lime Booking) pa spregovoril o svoji navdihujoči zgodbi o razvoju inovativnega orodja za spletno naročanje Lime Booking in uspešnem vstopu na trg.

Veselimo se vaše udeležbe in si želimo, da bo dogodek poln navdiha in koristnih informacij. Več informacij in prijava>

Prijava
Študenti UL v POPR vstopite preko skupine Študenti UL s svojo veljavno digitalno identiteto UL.
Drugi uporabniki, če portala POPR še ne uporabljate, si izberete ustrezno skupino in izpolnite registracijski obrazec.

Imate vprašanje?
Dodatne informacije: kc@uni-lj.si

3P_2023_za splet