Fakulteta za šport

Teden zveze Eutopia v Ljubljani – prijave so odprte

od 21.11.2022 do 25.11.2022

Ljubljana

Univerza v Ljubljani bo med 21. in 25. novembrom gostila teden zveze EUTOPIA. Pripravili so pester program za študentke in študente, raziskovalke in raziskovalce, profesorice in profesorje, druge akademike in ostale ključne članice in člane zveze EUTOPIA. Število mest za posamezne dogodke je omejeno, zato se nanje pravočasno registrirajte.

S tokratnim sloganom se teden zveze EUTOPIA predstavlja kot UNIVERZA PRIHODNOSTI, VESOLJE PRILOŽNOSTI. V njem se skriva srž delovanja zveze EUTOPIA in pomen njene vloge pri ustvarjanju transnacionalnega izobraževalnega prostora, kjer članice in člani zveze v sodelovanju z družbenimi akterji razvijajo nove načine za dosego trajnostno zavedne prihodnosti vsakega izmed nas. Tekom pet dnevnega programa bomo gostili strokovnjakinje in strokovnjake, ki bodo predstavili svoje področje delovanja in ga umestili v širši sociokulturni prostor. Med drugim se nam bodo pridružile prof. dr. Maruša Bradačizr. prof. dr. Lela Mélon in prof. dr. Pippa Norris, ki bodo z nami delile prebojne ideje s svojih področij raziskovanja. Na plenarnih razpravah in delavnicah boste tudi sami pomembni akterji v širjenju odločilnih sporočil za napredek družbe.

Večina dogodkov bo potekala v hibridni obliki, zato jim lahko sledite tudi preko spleta. Za več informacij o posameznih dogodkih, gostih in registraciji, vas vabimo, da si ogledate uradno spletno stran tedna zveze EUTOPIA v Ljubljani in se ne pozabite registrirati.

Upamo, da vas v čim večjem številu vidimo na tednu zveze EUTOPIA v Ljubljani!

eutopia-2022