Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Magistrski študijski program Management v športu

Je vaša želja postati uspešen manager ali managerka v športni organizaciji? Si želite osvojiti najnovejša znanja in spretnosti na področjih, kot so management, trženje in financiranje v športu?

Uresničite si te želje z vpisom na magistrski program Management v športu, ki ga je Eduniversal v letu 2021 že drugič razglasil za 5. najboljši program športnega managementa na svetu (priznanje je v prilogi). Program že od leta 2007 skupaj izvajata Ekonomska fakulteta in Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani.

Po končanem študiju boste razumeli najsodobnejše koncepte strateškega managementa v športu, managementa športnih prireditev, managementa športnih objektov, trženja v športu, financiranja športnih organizacij, ravnanja z ljudmi v športnih organizacijah itd., kar vam bo pomagalo pri reševanju najtežjih managerskih izzivov v poslovni praksi (ne nujno samo v športnih organizacijah, pač pa tudi širše v poslovni praksi).

Več informacij o vsebini programa Management v športu je na voljo na spletni strani EF, več informacij o postopku prijave, vpisa in časovnih rokih pa lahko najdete na tej spletni strani.

Če imate dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate, in sicer:

  • z vsebinski vprašanji (npr. o vsebini predmetov, izvajalcih itd.) se lahko obrnete na vodjo programa, prof. dr. Tomaža Čaterja (tomaz.cater@ef.uni-lj.si),
  • s splošnimi vprašanji (kot so podatki o poteku vpisa, šolnini, trajanju študija itd.) pa se lahko obrnete na skrbnico programa v Službi za študijske zadeve, ga. Tanjo Osredkar (tanja.osredkar@ef.uni-lj.si; 01 5892 419).

Ne razmišljajte predolgo in se čim prej prijavite na magistrski študij Management v športu. Prijava poteka preko Enotnega visokošolskega sistema EVŠ. Prvi prijavni rok se izteče 13.9., drugi 22.9., tretji pa 30.9.2022. Drugi in tretji rok bosta seveda samo v primeru, če na predhodnih rokih ne bodo zapolnjena vsa vpisna mesta. Predlagamo, da s prijavo ne čakate do zadnjega dne.

Vljudno vabljeni, da svoja znanja in spretnosti oplemenitite na enem najboljših programov športnega managementa na svetu!

Eduniversal Top 5 Master Program 2021