Fakulteta za šport

Spoštovani dijaki in starši, vljudno vabljeni na Informativni dan, ki bo 13. in 14. 2. 2015

Ljubljana

 

Pridobite znanje za poklic na področju športa na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani

Zavedamo se svojih priložnosti, ki nam jih ponuja čas, v katerem živimo, zato sta naši vodili spremljanje in uvajanje novosti.

Že več kot 50 let smo vodilna institucija na področju raziskovanja in izobraževanja učiteljev, trenerjev ter drugih strokovnih delavcev v športu. V svoji zgodovini smo na poklicno pot pospremili več kot 50 generacij in več kot 10.000 strokovnih delavcev. Mnogi od njih so pisali slovensko športno zgodbo o uspehu, zato so številni cenjeni pri nas in v tujini.

Na Vaši poklicni poti na področju športa lahko pomagamo tudi Vam. Vabimo Vas, da se vpišete v zanimive študijske programe, ki smo jih še posebej prilagodili novim zaposlitvenim priložnostim in potrebam trga.

Pri nas Vas bodo izobraževali najboljši učitelji – vodilni strokovnjaki – v novih prostorih, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo. Pridobili boste poklicne kompetence, ki bodo vključevale splošna teoretična znanja in številna specifična. Osvojili jih boste neposredno v praksi pri naših sodelavcih na šolah, v reprezentancah in športnih panožnih zvezah.

Želimo biti študentom "prijazna  fakulteta", zato omogočamo vsem našim študentom osebni pristop.

Izberite študij na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani in se nam pridružite – ne bo vam žal.

 

dekan, prof. dr. Milan Žvan

prodekan, prof. dr. Branko Škof

 

Vse informacije dobite tudi na informativnem dnevu na Fakulteti za šport (Gortanova 22, Kodeljevo, mestni avtobusi 2, 5 in 22)

  • 13. 2. 2015 ob 10.00 in 15.00 uri ter
  • 14. 2. 2015 ob 10.00 uri. 

 

pridobite znanje s FS.jpg